Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τότε θα κληθεί σε απολογία ο ΠΑΟΚ

Αύριο Τετάρτη αναμένεται να κληθεί σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Αθλητικός Δικαστής περιμένει να πάρει στα χέρια του όλες τις εκθέσεις από το ντέρμπι της Τούμπας που δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς ένα ρολό ταμειακής μηχανής χτύπησε στο πρόσωπο τον Όσκαρ Γκαρθία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αθλητικός Δικαστής της Super League περιμένει, εκτός του Φύλλου Αγώνα που συνέταξε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, να πάρει στα χέρια του τόσο την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, όσο και της Αστυνομίας, την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει επίσημα σε καταγγελία με οπτικοακουστικό υλικό.

Όπως όλα δείχνουν, η απολογία του «Δικέφαλου» θα οριστεί για την Παρασκευή (2/3), χωρίς να είναι γνωστό αν η απόφαση ληφθεί την ίδια μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ