Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φιλικό του Δικτύου Προσφύγων και Μεταναστών με την Κ-20 της ΑΕΚ

Ένας ιδιαίτερος φιλικός αγώνας μεταξύ της Κ-20 της ΑΕΚ και του Δικτύου Προσφύγων και Μεταναστών θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τρίτης στα Σπάτα.

Στις 6:30 το απόγευμα της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Κ-20 του συλλόγου με την ομάδα του Δικτύου Προσφύγων και Μεταναστών, σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερων αθλητικών και κοινωνικών συμβολισμών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ένας ιδιαίτερων αθλητικών αλλά και κοινωνικών συμβολισμών φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ανάμεσα στην ομάδα του Δικτύου Προσφύγων και Μεταναστών και την ομάδα Κ-20 της ΑΕΚ. Η ομάδα του Δικτύου, που αποτελείται από πρόσφυγες κυρίως από την Αφρική και την Ασία και έχει αναπτύξει πλούσια ποδοσφαιρική δράση με συμμετοχή σε πολλά ανεξάρτητα τουρνουά, θα φιλοξενηθεί στα Σπάτα για έναν σημαντικό από πολλές πλευρές φιλικό παιχνίδι με τους νεαρούς άσους της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις των κιτρινόμαυρων Ακαδημιών».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ