Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξανά ατομικό και θεραπεία ο Πέλκας

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε και σήμερα ένα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στον αστράγαλό του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, την Κυριακή (25.02, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας. Την Παρασκευή το κύριο αντικείμενο του προπονητικού προγράμματος ήταν και πάλι η τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.

Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω σε όλα όσα θέλει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο στην κυριακάτικη μάχη, μέσα από πληθώρα ασκήσεων.

Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στην συνέχεια έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας το Σάββατο (24.02) στις 10:30″.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ