Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Δεν υπάρχει ανησυχία για αποβολή του ΟΦΗ»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Νίκος Μαχλάς για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ, λίγο πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί κινδυνεύουν με αποβολή από το πρωτάθλημα, αν δεν αποσύρουν την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια για «πάγωμα» των οφειλών τους, ωστόσο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς επισήμανε στον «Nova ΣΠΟΡ FM» πως ο ΟΦΗ προσπαθεί να τακτοποιήσει τις οικονομικές της εκκρεμότητες, προς πρώην παίκτες της.

«Υπάρχει μια κατάσταση με 2-3 ποδοσφαιριστές. Οικονομικές εκκρεμότητες όμως σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν. Αυτό έχει ήδη λυθεί το ζήτημα καθώς έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον δικηγόρο τους», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, υποστήριξε: «Όλα αυτά έχουν γίνει για να μπορούμε να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας με αρκετές δόσεις τα χρέη μας. Το έχει κάνει και ο Αρης. Για να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας και να κερδίσουμε χρόνο για να λύσουμε τα προβλήματα τα οποία να είστε σίγουροι ότι θα τα λύσουμε».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε: «Γίνεται ένας ντόρος εις βάρος της ομάδας και δέχεται χτυπήματα που νομίζω ότι είναιάκυρα και δυσφημούν το σωματείο. Είναι κρίμα από άτομα που είναι στο τιμόνι ομάδων να κινούνται έτσι. Δεν μου άρεσε η στάση του Παναθηναϊκού να στείλει δικηγόρο και να εισηγηθεί η ομάδα να πέσει. Είναι εποχές και δεκαετίες πίσω. Είμαστε μια ομάδα που βιώνουμε καταστάσεις μόνοι μας. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ιστορία του συλλόγου. Δεν έχουμε κάνει κάτι ανάλογο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε μια ομάδα που εκπροσωπεί όλη ην Κρήτη. Είπαμε ότι όλη η κόντρα αυτή με τον Παναθηναϊκό δεν βγαίνει πουθενά. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Απλώς ανέφερα το γεγονός και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ