Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εύκολα ο Ολυμπιακός τον Άρη στο ΣΕΦ

Με τέσσερις παίκτες να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων ο Ολυμπιακός πάτησε «γκάζι» από τη δεύτερη περίοδο και μετά και επικράτησε με 84-68 του Άρη στο ΣΕΦ για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα όταν σοβαρεύτηκαν, πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση της Παρασκευής στην Τουρκία κόντρα στην Φενερμπαχτσε/Ούλκερ για την 3η αγωνιστική των Ομίλων του Top-16 της Euroleague.

 Στην αντίπερα όχθη οι «κίτρινοι» πλήρωσαν ουσιαστικά το γεγονός ότι στη δεύτερη περίοδο δέχθηκαν επιμέρους σκορ 18-28 και δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να μπουν στη διεκδίκηση της νίκης.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν και με καλάθι του Οθέλο Χάντερ ο Ολυμπιακός έκανε το 11- στο 8’.

Ο Άρης από την πλευρά του ξαναπέρασε μπροστά στο σκορ με 13-11 με δίποντο του Βεζένκοφ, ενώ με δυο βολές του Αντεγκμπόγιε έκανε το 15-11 στο 9΄.

 Ο Ολυμπιακός όμως και πάλι αντέδρασε και με δίποντο του Λαφαγιέτ έκανε το 19-17 στο 11΄. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι «πάτησαν» γκάζι και με δίποντο του Πρίντεζη έκαναν το 45-35, επτά δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να παίζουν εξαιρετικά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και έκαναν το 63-46 με τρίποντο του Λαφαγιέτ στο 28΄. 

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός πήρε μια ακόμη νίκη στο Πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 45-35, 67-49, 84-68

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ