Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Καμία ομάδα δεν κρατάει για 90 λεπτά το ίδιο τέμπο, αν υπήρχε θα ήμουν ήδη στην Τσέλσι”

Μπορεί να ήταν καλός για ένα ημίχρονο ο Παναιτωλικός, όμως, σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν εξαργύρωσε την υπεροχή του. Έτσι έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μάκη Χάβο να παραδέχεται ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, γειτονικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήταν καλές. Αν δούμε αναλυτικά το παιχνίδι, είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ήταν εμφανώς καλύτερος ο Παναιτωλικός. Βρήκαμε μια ομάδα που αμυνόταν στο δικό της μισό γήπεδο, είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ, είχαμε και το δοκάρι με τον Βιγαφιάνιες και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε.

Στο β’ ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί κι αυτό που διέκρινα ήταν ότι δεν είχαμε την ανάλογη φρεσκάδα με προηγούμενα παιχνίδια. Όμως και οι παίκτες είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές, δικαιούνται κι αυτοί έναν κακό ημίχρονο και το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι όταν χάναμε την μπάλα δεν κάναμε αυτό το πρέσινγκ που κάναμε στο α’ μέρος, ώστε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει κόντρα επίθεση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όταν δεν κόβεις την μπάλα εκεί που τη χάνεις, ο αντίπαλος να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ, όπως έκανε 2-3 φάσεις που μπορούσε να προηγηθεί. Αυτή ήταν η εικόνα του ματς.

Συνεχίζουμε μ’ ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο με περισσότερη βοήθεια στα νέα παιδιά, γιατί παίκτες σαν τον Μύγα και τον Παπουτσογιαννόπουλο θέλουν στήριξη».

Για την επιδίωξη να τα δίνει όλα στο α’ ημίχρονο και να μην έχει δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν έχουν τέτοια εντολή οι παίκτες. Έχει υψηλό ρυθμό ο Παναιτωλικός για αρκετά λεπτά. Αν βρείτε άλλη ομάδα που δεν έχει σκαμπανεβάσματα μέσα στο ίδιο παιχνίδι, πολύ ευχαρίστως να μου την πείτε. Καμία ομάδα δεν κρατάει για 90 λεπτά το ίδιο τέμπο, αν υπήρχε θα ήμουν ήδη στην Τσέλσι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ