Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρκόπουλος: «Το πιστέψαμε και νικήσαμε»

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με την ψυχή στο στόμα, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να στέκεται στην πίστη που έδειξαν οι παίκτες του, για να γυρίσουν το παιχνίδι ενάντια στην ΑΕΚ (73-71).

«Μπράβο στον κόσμο, μας βοήθησε απεριόριστα να γυρίσουμε το ματς. Μπράβο και στην ΑΕΚ, είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Στην αρχή βγήκαμε έξω από το ματς μετά από τρία συνεχόμενα τρίποντα της ΑΕΚ που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς κάναμε λάθη στην αρχή, δεν βάζαμε καλάθια από αιφνιδιασμό», υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός του «δικεφάλου», για να προσθέσει:

«Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά η ΑΕΚ αλλά από το 24′ και μετά, παίξαμε καλά αμυντικά, ενώ στην επίθεση είχαμε υπομονή. Βάλαμε μεγάλα σουτ και κάναμε μια μεγάλη ανατροπή. Βέβαια είχαμε και τύχη, γιατί η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει. Οι παίκτες μου έδειξαν πίστη, προσπάθησαν και πήραν αυτή την μεγάλη νίκη.

Εμείς ήμασταν βιαστικοί επίθεση, γιατί θέλαμε την πρωτοπορία στο σκορ. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ. Σιγά σιγά όμως ροκανίσαμε την διαφορά».

Για την τελευταία επίθεση: «Έγινε κίνηση, θέλαμε ένα δυνατό πικ εν ρολ, θέλαμε να πάει η μπάλα κοντά στην ρακέτα, αφήσανε έναν παίκτη ελεύθερο και σούταρε».

Για τις λιγότερες βολές του ΠΑΟΚ: «Δεν θα ήθελα να συζητήσω αυτό το θέμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ