Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποφασισμένος για την κορυφή στην πρώτη του Περέιρα

Την ευκαιρία να επιστρέψει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ και να αναδειχθεί… άτυπος Πρωταθλητής χειμώνα, έχει ο Ολυμπιακός σήμερα (Κυριακή 11/1) το απόγευμα σε περίπτωση νίκης επί της Skoda Ξάνθης.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα, στο ντεμπούτο του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο των Πειραιωτών, αντιμετωπίζει τους «Ακρίτες» στα «Πηγάδια» και σε περίπτωση που φύγει με το «διπλό» από την πόλη της Θράκης, θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα τεθεί επικεφαλής στην… κούρσα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. 

Το «συγκρότημα» του Λιμανιού θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ήττα 3-0 του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και αναζητά το «τρίποντο», όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για το πρεστίζ.

Βέβαια, ένας ακόμα σημαντικός λόγος έχει να κάνει και με το γεγονός πως στα «Πηγάδια», τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Παναθηναϊκός, γνώρισαν βαριές ήττες (4-2) κόντρα στην Skoda Ξάνθη, που παραμένει αήττητη στο… σπίτι της.

Τέλος, άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως το παιχνίδι με τους «Ακρίτες» αποτελεί… τελικό, καθώς τα περιθώρια δεν υπάρχουν πλέον και οι Πειραιώτες πρέπει να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο την… δίψα τους για την διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ