Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποδοκιμασίες και κράξιμο για την ανακοίνωση

Η νέα κακή εμφάνιση έφερε τις πρώτες αντιδράσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ τόσο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» όσο και στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες, ενώ η ΠΑΕ προσπάθησε μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Καλογερόπουλο να μην έρθουν σε επαφή οι οπαδοί της ομάδας με την αποστολή.

Στην συνέχεια στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας 15-20 φίλαθλοι του δικεφάλου περίμεναν την αποστολή για να ζητήσει εξηγήσεις για την εμφάνιση. Όταν είδαν τους παίκτες ν’ αποβιβάζονται από το λεωφορείο φώναξαν το γνωστό σύνθημα «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα….»

Αντιδράσεις προκάλεσε, όμως και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα του Δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μπορεί τα διαιτητικά λάθη να ήταν κραυγαλέα, ωστόσο, οι περισσότεροι οπαδοί εμφανίστηκαν εξοργισμένοι με την εμφάνιση της ομάδας, η οποία παραδόθηκε αμαχητί στον Αστέρα κι έχασε με 3-0. Στη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook όπου και κοινοποιήθηκε η ανακοίνωση υπάρχουν δεκάδες σχόλια, στα οποία οπαδοί αναφέρουν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τέτοιες ανακοινώσεις μικραίνει την ομάδα.

Δείτε ορισμένα από αυτά:

http://www.paokmania.gr/media/k2/galleries/77827/paok%201.png

http://www.paokmania.gr/media/k2/galleries/77827/paok%202.png

http://www.paokmania.gr/media/k2/galleries/77827/paok%203.png

http://www.paokmania.gr/media/k2/galleries/77827/paok%204.png

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ