Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Θα ματώσουμε την φανέλα”

Αποφασισμένος να ρίξει μεγάλο βάρος στον τομέα της ψυχολογίας κάνοντας τους παίκτες να ματώσουν τη φανέλα εμφανίζεται ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος. 

«Έρχομαι πάλι σε έναν μεγάλο σύλλογο με μεγάλη ιστορία και τον οποίο έχω αγαπήσει και έχουμε περάσει πολλά κάτω από αντίξοες συνθήκες. Και πετύχαμε. Κάτι που πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουμε τώρα. Στο ποδόσφαιρο κρίνονται όλοι εκ του αποτελέσματος, θα ήταν πολύ δύσκολο κομμάτι να έχω προσπαθήσει να μειώσω, να προσβάλω ή να θίξω τον σύλλογο με τον οποίο έχουμε περάσει τόσα ωραία πράγματα. Πάντα το ποδόσφαιρο έχει δυσκολίες, οι δυσκολίες είναι περισσότερες από τις ευκολίες όμως πιστεύω ότι με πίστη, μεγάλη προσπάθεια και με την βοήθεια όλων γιατί αυτήν την στιγμή τόσο η έλευση μου, όσο και εκείνοι που αποτελούν την οικογένεια του ΟΦΗ έχουν σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα της. Απλά, εδώ όλοι μαζί αγαπημένοι ήρθαμε για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στη NOVA ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα στο «Γεντί Κουλέ».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς κοιτάζουμε πάντα την δική μας ομάδα. Έχουμε κάποια προβλήματα, το να πούμε τι είδους προβλήματα έχουμε – τα γνωρίζετε και τα γνωρίζουμε οπότε δεν έχει καμία σημασία να τα αναφέρουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που δεν θα κρίνει τον στόχο. Παίζουμε μέσα στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε με την δύναμη του κόσμου μας να το κερδίσουμε».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Έχουμε προβλήματα, απουσίες και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τη νίκη. Η ψυχολογία παίζει ρόλο και αν δεν έχουμε καλή ψυχολογία, δεν μπορούμε να αποδώσουμε. Ο προπονητής πρέπει να έρχεται κοντά στην ψυχολογία του παίκτη για το πώς αισθάνεται. Επειδή τα περισσότερα παιδιά με τα οποία έχω συνεργαστεί, είτε στον ΟΦΗ, είτε σε άλλες ομάδες και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Δεν θα έχουμε εικόνα με την οποία δεν θα ματώσουμε την φανέλα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ