Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίζαμε στην Ευρώπη”

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την Ξάνθη, όπως δηλώνει ο Κώστας Φορτούνης. Ο Έλληνας μέσος μίλησε στην κάμερα της Nova, εμφανίστηκε σίγουρος για την ομάδα του και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία του νέου προπονητή και να παίζει και στην Ελλάδα όπως στην Ευρώπη.

«Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες, γιʼ αυτό και είμαστε από τις καλύτερες ομάδες. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ και μεγάλο και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Φορτούνης.

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη και το γεγονός ότι είναι αήττητη εντός έδρας με νίκες με ΠΑΟ, ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, όλοι βλέπουμε ότι η Ξάνθη στην έδρα της έχει κερδίσει όλους τους μεγάλους αντιπάλους. Είμαστε προετοιμασμένοι γιʼ αυτό. Ο καινούργιος προπονητής έχει λίγες μέρες στην ομάδα και θέλει να περάσει τα δικά του στοιχεία και είμαστε έτοιμοι να τα δείξουμε κι εμείς μέσα στο γήπεδο».

Για το αν η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό: «Εντάξει, σίγουρα μία αλλαγή προπονητή αλλάζει τη ψυχολογία κάποιων παικτών, άλλοι που δεν έπαιζαν θέλουν να δείξουν στον καινούργιο προπονητή. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως παίζαμε στην Ευρώπη, ένα καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία».

Για το αν ο ίδιος είναι έτοιμος να προσφέρει εφόσον του ζητηθεί από τον νέο προπονητή: «Είμαι απόλυτα έτοιμος και όποτε μου ζητήσει ο προπονητής να παίξω, θα το κάνω μέσα στο γήπεδο».

Για την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Μας βοηθάνε πάντα. Είναι δίπλα μας και αυτό μας δίνει μία παραπάνω ώθηση. Και όταν δεν παίζουμε καλά μας βοηθάνε με τη φωνή τους ώστε να έχουμε ένα παραπάνω κίνητρο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ