Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταγραφές τέλος στον Παναθηναϊκό, πλην κάτι εξαιρετικού…

Μεταγραφές, τέλος, πλην συγκλονιστικού απροόπτου… Αυτό ήταν το συμπέρασμα της σύσκεψης που διενεργήθηκε το μεσημέρι στο “Γεώργιος Καλαφάτης” υπό τον Γιάννη Αλαφούζο και με τη συμμετοχή των Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολου, Γιάννη Αναστασίου και Δημήτρη Σαραβάκου.

Οι πέντε άνδρες συζήτησαν για τις μεταγραφικές υποθέσεις που αφορούν τον Ιανουάριο, αλλά και τον προσεχή Ιούνιο. Οι Φύσσας και Βόκολος ανέλυσαν τις περιπτώσεις που διατηρούν ανοιχτές, κυρίως όσον αφορά το κέντρο της άμυνας και κατέληξαν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές κατώτερους ποιοτικά του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Όπως τονίστηκε, ο Κροάτης είναι ένας εξαιρετικός στόπερ, ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής, ενώ ήδη στο ρόστερ υπάρχουν οι Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος και ο νεοαποκτηθείς Ταυλαρίδης. Κατά συνέπεια, κρίνεται ότι δεν είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός παίκτη αμφίβολης αξίας.

Φυσικά, ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού εξακολουθούν να ελέγχουν την αγορά και εφόσον εντοπιστεί μία ευκαιρία, θα ενεργοποιηθούν.

Ο Νίκος Καλτσάς θα ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού από την 1η Ιουλίου και η πρόθεση των διοικούντων είναι να κλείσουν και άλλες μεταγραφές για το καλοκαίρτι από τώρα. Ήδη, έχουν προσεγγίσει ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους και συζητούν μαζί τους.

Στη σύσκεψη αναφέρθηκε ότι το ρόστερ πρέπει να είναι συμπληρωμένο στο μεγαλύτερο βαθμό με την έναρξη της προετοιμασίας και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα παρόμοια με τα περσινά, όταν καταβάλλονταν προσπάθειες για να καλυφθούν τα κενά στο φινάλε του Αυγούστου.

Ο Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις προσθήκες των Σωτήρη Νίνη και Στάθη Ταυλαρίδη, αφού υπογράμμισε ότι διαθέτουν χαρακτηριστικά που απουσίαζαν από τους υπάρχοντες παίκτες και υπογράμμισε ότι θα ανεβάσουν το επίπεδο σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ