Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η ανάσταση του Λάζαρ(ου)

Έπρεπε να μπει το 2015 για να δουν οι φίλοι της Λίβερπουλ τον Λάζαρ Μάρκοβιτς να βρίσκει δίχτυα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Σέρβος ήταν από τους καλύτερους παίκτες των «reds» στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Σάντερλαντ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Και χάρη στο δικό του τέρμα στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ επικράτησε με σκορ 1-0 αν και και είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει ευρύτερη νίκη.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε αρκετά καλά το ματς και μόλις στο 4΄θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ των «κόκκινων», το οποίο έγινε πάνω στον Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος, μπορεί να έχασε την ευκαιρία να σκοράρει τότε, αλλά το έκανε πέντε λεπτά αργότερα πετυχαίνοντας το 1-0 για την Λίβερπουλ στο 9΄.

Ο ίδιος μάλιστα είχε και δοκάρι στο 31΄, με την Λίβερπουλ να είναι ανώτερη και την Σάντερλαντ στο πρώτο 45λεπτο να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια επιθετική ενέργεια.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 49΄, από την αποβολή του Μπρίντκατ, ο οποίος τιμωρήθηκε με μια δεύτερη κίτρινη κάρτα, που ήταν αρκετά αυστηρή.

Παρόλα αυτά οι «μαύρες γάτες» με αριθμητικό μειονέκτημα στάθηκαν καλύτερα στο γήπεδο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και είχαν δοκάρι με τον Τζόνσον στο 52΄. Η Λίβερπουλ, πάντως, διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της προβάδισμα και έφυγε νικήτρια.

Η 21η αγωνιστική:

Σάββατο, 10/01

Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1 (9΄Μάρκοβιτς)
Μπέρλνι – ΚΠΡ 17:00
Τσέλσι – Νιούκαστλ
Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι
Λέστερ – Άστον Βίλα
Σουόνσι – Γουέστ Χαμ
Γουέστ Μπρομ – Χαλ
Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 19:30

Κυριακή, 11/01

Άρσεναλ – Στόουκ 15:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 18:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ