Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι παίζεται στον ΠΑΟΚ με Σίβοκ και Μπλάνκο

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας προέκυψαν εξελίξεις σε σχέση με δυο από τις τρεις μεταγραφικές υποθέσεις που έχει ανοικτές ο ΠΑΟΚ. Αμφότερες δεν ήταν θετικές, όμως στον ΠΑΟΚ δεν τις αφήνουν και συνεχίζουν να ασχολούνται με άλλες που έχουν ανοικτές.

Στην περίπτωση Σίβοκ, οι πληροφορίες που έρχονται από την Τσεχία φανερώνουν την πρόθεση του εκπροσώπου του 31χρονου Τσέχου Γίρι Μιούλερ να βάλει σε μια διαδικασία πλειστηριασμού τις ομάδες με τις οποίες βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή. Οταν ο ΠΑΟΚ έκανε τις πρώτες συζητήσεις, έφτασε την προσφορά για ετήσια αποζημίωση του Σίβοκ στις 700.000 ευρώ, την ώρα που στην Μπεσίκτας αμοίβεται με περίπου 1,3 εκατ. ευρώ. Ο Μιούλερ αφήνει να εννοηθεί ότι έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποφασίσει ότι στην περίπτωση Σίβοκ δεν θα κάνουν προς το παρόν άλλο βήμα και θα ασχοληθούν ενεργά με άλλες περιπτώσεις παικτών, στα λεφτά που έχουν αποφασίσει να δώσουν για κεντρικό αμυντικό.

 

Στην περίπτωση Μπλάνκο, οι δηλώσεις του εκπροσώπου του για “συζητήσεις με τον Ολυμπιακό” δεν τους εκπλήσσει καθώς γνώριζαν οτι ο παίκτης έχει προταθεί μεταξύ άλλων και στους Πειραώτες. Χωρίς να θέλουν να δώσουν περαιτέρω στοιχεία, κύκλοι του Δικεφάλου αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχει τουλάχιστον μια περίπτωση παίκτη την οποία ο ΠΑΟΚ ελέγχει απόλυτα και αναμένεται να ενεργοποιήσει εφόσον μπει οριστικό τέλος στην υπόθεση Μπλάνκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ