Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Αναγεννημένος στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

Ο Κώστας Μήτρογλου ξαναβρίσκει τον χαμένο του εαυτό στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα.

Η Φούλαμ προσπάθησε να βρει… σανίδα σωτηρίας στον Έλληνα φορ, όμως τα 15 εκατ. ευρώ που ξόδεψε για να τον αποκτήσει πήγαν στο… βρόντο, αφού οι «cottagers» δεν κατάφεραν να… σώσουν την παρτίδα και υποβιβάστηκαν στην Τσάμπιονσιπ, με το όνειρο του «Μητρογκόλ» στην Πρέμιερ Λιγκ να σβήνει άδοξα.

Ο «πιστολέρο» σίγησε στο Νησί, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στους «ερυθρόλευκους», ώστε να κάνει… restart στην καριέρα του, η οποία είχε πάρει την… κατιούσα.

Πλέον, ο 26χρονος επιθετικός φαίνεται να συνέρχεται από την αγωνιστική περίοδο κρίσης που διένυε, με το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Daily Mail» να τονίζει χαρακτηριστικά:

«Ο Έλληνας διεθνής ήρθε στη Φούλαμ την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2014, από τον Ολυμπιακό, με τον λονδρέζικο σύλλογο να έχει πολλές προσδοκίες και να διαθέτει το ποσό των 12 εκατ. λιρών. Προτού έρθει στην Αγγλία, ο Μήτρογλου είχε 17 γκολ σε 19 ματς με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ είχε πετύχει και χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Φούλαμ εναπόθεσε τις ελπίδες της για σωτηρία πάνω του και αυτός έκανε ντεμπούτο σε ισοπαλία (1-1) με τη Γουέστ Μπρομ, μπαίνοντας με αλλαγή στη θέση του Ρονταγέγκα. Ωστόσο, λόγω πολλών μυϊκών προβλημάτων που τον ταλαιπώρησαν, έκανε ακόμα δύο εμφανίσεις με τη Φούλαμ, μια εκ των οποίων από τον πάγκο.

Έπειτα από το κακό, πρώτο του εξάμηνο, επέστρεψε στον Ολυμπιακό με δανεισμό για ολόκληρη τη σεζόν και για ακόμα μια φορά, ο Μήτρογλου δείχνει πως πρόκειται για εξαιρετικό επιθετικό, έχοντας πετύχει 10 γκολ σε 18 συμμετοχές μέχρι στιγμής. Μάλιστα, έχει σκοράρει και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ