Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Εχουμε χημεία”

Στην χημεία που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Όλιβερ Λαφαγέτ μετά τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο γκαρντ των ερυθρόλευκων μιλώντας στη Nova τόνισε πως η δουλειά συνεχίζεται αφού ακολουθούν δύσκολα ματς στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Θα συναντήσουμε ομάδες που έχουν πολύ καλούς σκόρερ σκόρερ και θα δυσκολευτούμε απέναντί τους. Όλοι βάλαμε το λιθαράκι μας απόψε. Ο καθένας έχει μάθει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα έχουμε χημεία και συνεχίζουμε την δουλειά μας».

Όλο και πιο πίσω αφήνει τον τραυματισμό που τον κράτησε τόσο καιρό μακριά απ’ τα παιχνίδια του Ολυμπιακού ο Γιώργος Πρίντεζης.

Μετά το παιχνίδι με την Αρμάνι (71-58), ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι επανέρχεται σταδιακά και δήλωσε αισιόδοξος ότι ο ίδιος και η ομάδα θα προοδεύουν με τον καιρό.

«Είμαι αρκετά καλύτερα. Είναι μεγάλο το διάστημα που έλειπα, αλλά με βοήθησε η ομάδα και ο προπονητής και μπήκα στο κλίμα. Ευελπιστούμε ότι θα είμαι ακόμα πιο δυνατός στη συνέχεια», είπε αρχικά για τον εαυτό του.

Ερωτώμενος, δε, για την ομάδα και τους στόχους στη φετινή Ευρωλίγκα, σημείωσε: «Δεν το λέω για να το πιστέψουμε, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Έχει πολλά παιχνίδια μπροστά κι ένα πολύ δύσκολο με τη Φενέρ που είναι φορμαρισμένη.

Κοιτάμε το στόχο μας που είναι πρώτα οι «8» και μετά αν μπορούμε να πλασαριστούμε στο Final Four. Δε μου αρέσει να βλέπω μακριά. Είμαστε μια νέα ομάδα κι έχουμε βάλει κάποιες βάσεις. Πάμε αρκετά καλά και νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ