Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Ντελ Πιέρο ψηφίζει Νόιερ!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο για τους υποψήφιους για την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας», Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάνουελ Νόιερ και Λιονέλ Μέσι.

Ωστόσο, ο Ιταλός δήλωσε πως εκείνος που πρέπει να την κατακτήσει είναι ο Γερμανός γκολκίπερ, ο οποίος κατάκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Γερμανίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Πιντουρίκιο» στην σελίδα της ΦΙΦΑ:

«Και οι τρεις που είναι υποψήφιοι για τη «Χρυσή Μπάλα» είναι οι καλύτεροι του κόσμου. Δεν τίθεται καμία ερώτηση γι’ αυτό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε φανταστικά στατιστικά και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Αυτός ο παίκτης είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Από την άλλη πλευρά και ο Μέσι είναι σπουδαίος παίκτης. Είδα αμέτρητα παιδιά να φοράνε φανέλες με το όνομά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ακόμα και μικρά παιδιά από τη Βραζιλία φόραγαν φανέλες της εθνικής ομάδας της Αργεντινής.

Ωστόσο, ο Μάνουελ Νόιερ μας έδωσε ένα νέο ορισμό για τον τερματοφύλακα: δεν είναι μόνο καλός με την μπάλα στα πόδια, αλλά βοηθάει σημαντικά την ομάδα του έτσι. Εκτός αυτού είναι και σπουδαίος γκολκίπερ και η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γερμανία του δίνει παραπάνω πόντους.

«Η πρόβλεψή μου είναι πως εκείνος θα πάρει τη «Χρυσή Μπάλα». Ήταν σημαντικό μέλος της εθνικής ομάδας της Γερμανίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και με την Μπάγερν Μονάχου. Αυτό μου θυμίζει αρκετά ό,τι είχε γίνει και το 2006 με τον Μπουφόν να χάνει για λίγο τη «Χρυσή Μπάλα» από τον Καναβάρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ