Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Σα Πίντο… βγάζει το καπέλο στον Περέιρα!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καταλληλότερος άνθρωπος για να σχολιάσει τον νέο «εκλεκτό» του Ολυμπιακού για την θέση του προπονητή, από τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου βγάζει το καπέλο στον Βίτορ Περέιρα επισημαίνοντας πως είναι νέος, φιλόδοξος και με όρεξη για δουλειά, ενώ δήλωσε σίγουρος για την επιτυχία του συμπατριώτη του στο νέο του προπονητικό εγχείρημα.

«Είναι ένας ανταγωνιστικός προπονητής. Νέος, φιλόδοξος και πρωταθλητής δύο φορές με την Πόρτο. Και μόνο τα όσα έχει καταφέρει έως τώρα λένε πολλά για την αξία του. Έχει όρεξη για δουλειά και του αρέσει να παίζει επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο.

Είναι σημαντικό που έρχεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, γιατί θα βρει όλες τις ανέσεις και τις προϋποθέσεις για να δουλέψει όπως θέλει και να αφήσει το προσωπικό του στίγμα στην ομάδα.

Αν καταφέρει και προσαρμοστεί γρήγορα και καταλάβει την ελληνική νοοτροπία γύρω απ’ το ποδόσφαιρο, θα πετύχει. Του εύχομαι τα καλύτερα και είμαι βέβαιος ότι η επιτυχία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη», σχολίασε ο κόουτς της ομάδας του Περιστερίου για τον πρώην «δράκο» και νυν «ερυθρόλευκο» Περέιρα, στην ιστοσελίδα «gazzetta.gr».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ