Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τελικά λέει ναι για ΠΑΟ ο Κάτσε

Στη διαδικασία διευθέτησης των τελευταίων λεπτομερειών βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσουν τη συμφωνία του δανεισμού του Ροντρίγκο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό.

Στο σχετικό deal των δύο ομάδων, πέρα από τα χρήματα που θα εισπράξουν οι πράσινοι, συμπεριλαμβάνονται και δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα οι Κάτσε – Κωνσταντινίδη.

Η πλευρά του Έργκους Κάτσε ολοκλήρωσε μια σειρά επαφών με τους “ασπρόμαυρους” και όλα δείχνουν πως ο 24χρονος μέσος μετακομίζει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού παρά το γεγονός ότι αναζήτησε ομάδα στο εξωτερικό.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν αύριο, παρά το γεγονός πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Νίκος Καγιούλης, ήταν καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας σε ανοιχτή επικοινωνία με τους ασπρόμαυρους. Υπάρχουν λεπτομέρειες που αφορούν τα bonus του Κάτσε που θα πρέπει να διευθετηθούν, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ θα αναλάβει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Υπάρχει ακόμα και μια εκκρεμότητα του Παναθηναϊκού προς τον Μολέντο, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει πιθανότατα κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ