Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγγαρεία… Τύρναβος – Αστέρας 1-1

Με πολλές αλλαγές και με τον Έντερσον Τορμένα να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την “κιτρινομπλέ” φανέλα, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο στο 73′, Τύρναβος και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 ύστερα από ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές kai τις δύο ομάδες να παίρνουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Αρκάδες, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στην φάση των «16» του Κυπέλλου, μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο κσι στο 21’ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Παπαχρήστου, μετά από σέντρα του Τιε Μπι. 

Ο Τύρναβος ανέβασε στροφές και στο 37’ ο Καραμανλής με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Ο Κυριάκος στο 40’ έκανε το πλασέ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μούκαμ να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή, και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και σημειώθηκαν ελάχιστες τελικές, μιας και οι δύο ομάδες εξασφάλιζαν με το 1-1 την παρουσία τους στη συνέχεια του Κυπέλλου.

Τύρναβος: Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλης, Κισκαμπάνης, Κυριάκος, Παπασάββας (68’ Χαλούλος), Ντατίδης, Γεωργίου (56’ Πόκονγκ), Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος (78’ Φράνκο), Σολφερίνο

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Γογωνάς, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Παπαχρήστος (59’ Ρόλε), Μουνάφο (73’ Τορμένα), Τιε Μπι, Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ (64’ Γιαννώτας), Τσόφλιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ