Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Σαπουνάρου εκθειάζει Περέιρα!

Ο Κρίστιαν Σαπουνάρου, πρώην παίκτης της Πόρτο, θεωρεί τον Βίτορ Περέιρα ιδανική επιλογή για τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Ρουμάνος αμυντικός έζησε από κοντά τον νέο τεχνικό των «ερυθρόλευκων», καθώς υπήρξε μέλος των «δράκων»  για τέσσερα χρόνια (2008-2012).

«Με τον Βίτορ Περέιρα συνεργάστηκα για δύο χρόνια. Την σεζόν 2010-2011 ήταν βοηθός, ενώ την αμέσως επόμενη που ήταν και η τελευταία μου στην Πόρτο ήταν πρώτος προπονητής.

Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και γνωρίζει πως θα πάρει από τους ποδοσφαιριστές του, το 100% των δυνατοτήτων. Πιστεύω ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική επιλογή και θα τον βοηθήσει πολύ», υποστήριξε αρχικά στην ιστοσελίδα “gazzetta.gr” ο 30χρονος άσος,  για να προσθέσει: «Δεν είναι ο τύπος που ξεσπάει, είναι ήρεμος και επικοινωνιακός με τους ποδοσφαιριστές. Προσωπικά είχα καλή σχέση μαζί του. Είναι cool».

Παράλληλα, ο Σαπουνάρου στάθηκε στις επιτυχίες της Πόρτο υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου τεχνικού, αναφέροντας: «Στην πρώτη του χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο συνέβη και την επόμενη σεζόν αν και είχα αποχωρήσει από την Πόρτο.

Οι επιτυχίες του, τα λένε όλα. Είχαμε βέβαια πολύ καλή ομάδα, αλλά ο Βίτορ Περέιρα ήταν ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε σωστά την ομάδα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και στον Ολυμπιακό».

Τέλος, ο πρώην παίκτης της πορτογαλικής ομάδας αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» την εποχή που προπονητής στον πειραϊκό σύλλογο ήταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αποκαλύπτοντας πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική μετακόμισης στους πρωταθλητές Ελλάδος μελλοντικά.

«Φυσικά, πάντα είμαι ανοικτός να συζητήσω με οποιαδήποτε ομάδα. Γιατί όχι; Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος σύλλογος και αν είχα πρόταση θα την εξέταζα σοβαρά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ