Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μίτσελ: «Αιφνιδιάστηκα, αλλά κρατάω τα καλά από την ομάδα»

Αιφνιδιασμένος δήλωσε ο Μίτσελ στο ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του «Cadena SER»,ύστερα από το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός, που μίλησε με σεβασμό για την πρώην ομάδα του,  ανέφερε – μεταξύ άλλων – τα εξής: «Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά, αλλά ήμασταν σε καλή βαθμολογική θέση. Γι’ αυτό και αιφνιδιάστηκα.

Κρατάω τα καλά από την ομάδα και όσα πέρασα. Τίποτα δεν υπάρχει από πίσω. Ο Αφελάι ήρθε μετά από δική μου εισήγηση, αλλά όπως και κάποιοι άλλοι παίκτες δεν είχαν ιδανική συμπεριφορά. Με τον Καρεμπέ έχω μια πολύ καλή σχέση. Βλεπόμαστε λίγο και αναρωτιέμαι πώς ειπώθηκαν όλα αυτά. Είναι ψέμα ότι δεν τα πηγαίναμε καλά.

Απόλαυσα με ό,τι έκανα και έλαβα αγάπη. Ευχαριστώ τον Κοβάσεβιτς που πρώτος μού έδωσε την ευκαιρία. Μόνο καλά λόγια έχω. Ναι ήταν έκπληξη για εμένα, αλλά παραμένω χαρούμενος. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τις αντιδράσεις του κόσμου, των παικτών, σε όλη τη διαδρομή. Δεν έγινα μόνο γνωστός, αναγνωρίστηκα. Αντιλαμβανόμενοι τη νοοτροπία των Ελλήνων, θα το δεχθούμε καλύτερα.

Επαναλαμβάνω ότι αιφνιδιάστηκα. Τώρα έχω πολλά πράγματα να τακτοποιήσω προτού επιστρέψω στην Ισπανία. Υπάρχει πλέον χρόνος να περάσω με την οικογένειά μου. Θέλω το όνομά μου ν’ ακουστεί όπως στο Champions League. Ο Ολυμπιακός ακούστηκε πολύ και είμαι περήφανος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ