Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Το ξεχωριστό «όπλο» της Μάλαγα

Η Euroleague εστιάζει στο ξεχωριστό «όπλο» της Ουνικάχα Μάλαγα, τους «Los Mihitas», οι οποίοι εμψυχώνουν με τον δικό τους τρόπο τους παίκτες του Χουάν Πλάθα στις αναμετρήσεις.

Μάλιστα ο ίδιος και ο Ρέι ΜακΚάλουμ μιλούν για το πόσο βοηθάει η συγκεκριμένη μπάντα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα ο ΜακΚάλουμ ανέφερε: «Μου θυμίζει το κολέγιο, όπου έχεις την μπάντα να σε υποστηρίζει και να δίνει ρυθμό στους φιλάθλους. Είναι φοβερό. Παίζει υπέροχα τραγούδια και κάποια μάλιστα τα άκουγα και στη πατρίδα μου. Είναι πολύ βοηθητική».

Μία εκ των μελών των «Los Mihitas» δήλωσε πως: «Προσπαθούμε να δώσουμε στους παίκτες δύναμη και ενέργεια έτσι ώστε να κερδίζουμε και να φτάνουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε». Επίσης εξηγούν πως αποτελούνται από διαφορετικές μπάντες και πως παλιά έκαναν εξάσκηση. Τώρα απλώς αυτοσχεδιάζουν.

Τέλος, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας τόνισε: «Είναι καταπληκτική η δύναμη και η αδρεναλίνη που σου μεταβιβάζουν. Το μεγαλύτερο ποσοστό από τις εντός έδρας νίκες μας βασίζονται σε αυτούς και τους φιλάθλους μας».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ