Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συζητήσεις με Φιορεντίνα για Κασάμι;

Στην Ιταλία για συζητήσεις με την Φιορεντίνα για τον Παϊτίμ Κασάμι φέρεται να βρίσκεται ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Μίνο Ραϊόλα.

Το ταξίδι φέρεται να σχετίζεται με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Παϊτίμ Κασάμι. Αυτό τονίζεται στην ολλανδική ιστοσελίδα “web10.elfvoetbal.nl”.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι εδώ, αλλά κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δεν μπορώ να αναφερθώ σε σύλλογο», ανέφερε για την περίπτωση του Ελβετού χαφ.

Στη συζήτηση έπεσε και το όνομα του Ιμπραΐμ Αφελάι. «Η κατάσταση γύρω από τον Αφελάι δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για λογαριασμό του. Τώρα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την απόκτησή του. Όχι, η Ίντερ δεν ενδιαφέρεται», τόνισε για τον Ολλανδό άσο.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τον Μάρτιν Γιολ, ως πιθανού αντικαταστάτη του Μίτσελ: «Ο Μάρτιν ψάχνει για σύλλογο, ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Σύντομα, θα επιστρέψει στους πάγκους. Αν ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Επαναλαμβάνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ