Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ από τι πάσχουν αυτά τα αδέρφια! – Γιατί μπορούν να τρώνε μόνο 7 τροφές; (φωτό)

Δύο αδέρφια από την Αμερική μπορούν να φάνε μόνο επτά είδη τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των κέικ και KFC, επειδή όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι οι γονείς τους είναι αλλεργικοί σε οτιδήποτε άλλο.

Τα δύο αγόρια παθαίνουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις σε αρκετά τρόφιμα με αποτέλεσμα να μπορούν να τρώνε περιορισμένες τροφές οι οποίες αντιστοιχούν στον αριθμό 7.

Ο Christopher και ο Alexander Merrett είναι τα μικρότερα παιδιά της οικογενείας, 5 χρονών και 18 μηνών, τα οποία είναι και τα μοναδικά μέλλη που έχουν αλλεργίες.

Οι γονείς μάλιστα των παιδιών σημειώνουν πως στην οικογένεια δεν υπάρχει ιστορικό με αλλεργίες για αυτό και βρέθηκαν προ εκπλήξεως με το αποτέλεσμα.

Ο Christopher και ο Alexander τρέφονται σε καθημερινή βάση με συγκεκριμένα τρόφιμα, ανάμεσα στα οποία επιτρέπονται οι πατάτες, οι γλυκοπατάτες, οι μπανάνες, μπισκότα φτιαγμένα από κορν φλάουρ, ειδικό ζαμπόν και κέικ, ενώ μερικές φορές μπορούν να τρώνε κοτόπουλο ή γαλοπούλα.

Οι γονείς των παιδιών λένε πως τα παιδιά μπορούν επίσης να απολαύσουν τα γεύματα των καταστημάτων KFC, καθώς αυτά τα εστιατόρια μαγειρεύουν την τροφή τους χωριστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ