Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταγραφική σύσκεψη παρουσία του Μίτσελ με τον Ουσέρο ψηλά στη λίστα

O Μίτσελ συνεχίζει στον Ολυμπιακό και μάλιστα κόντρα στα σενάρια τα οποία τον έφερναν να είναι υπ’ ατμόν, από κοινού με τους υπεύθυνους της ομάδας σχεδιάζουν τις κινήσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός τεχνικός μετά την σημερινή προπόνηση είχε συναντήσεις με στελέχη της διοίκησης τα οποία έχουν άμεση σχέση με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την πραγματοποίηση των μεταγραφών.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής του Μίτσελ με τα άλλα στελέχη της ΠΑΕ ήταν να τρέξουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά και να προχωρήσουν γρήγορα όλες οι υποθέσεις παικτών για να ενισχυθεί η ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ένας από τους παίκτες που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Ουσέρο. Πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο πως είναι σε επαφές με τους Πειραιώτες και μάλιστα, τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις.Ο εκπρόσωπός του αναμένεται αύριο στην Ελλάδα, προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, η οποία εξαρτάται και από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Μίτσελ και πως παρά το γεγονός ότι ο Ουσέρο έχει προτάσεις στα χέρια του από το εξωτερικό, ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ