Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη Αναστό, κατατέθηκε η πρόταση από το Κατάρ και ο… αγώνας συνεχίζεται στον ΟΦΗ

Παρουσία 400 φίλων του ΟΦΗ και μέσα σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου προκειμένου να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν οι Κρητικοί και έχει γίνει πολύ έντονο το τελευταίο διάστημα, με την ομάδα του Ηρακλείου να δείχνει σημάδια διάλυσης.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μανουσάκης μίλησε για το φιάσκο με τους Ιταλούς, ανακοίνωσε ότι το ΔΣ αποφάσισε την πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλου, ενώ έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόταση της “Royal Group Holdings” για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΟΦΗ είπε:

“Υπήρχε μία δυσλειτουργία της ομάδας και δεν την εγκαταλείψαμε. Γι΄αυτό και ανέλαβα Πρόεδρος. Όσον αφορά την αποτυχία με τους Ιταλούς επενδυτές πιστέψαμε όλοι ότι θα άλλαζε σελίδα η ομάδα. Η διαδικασία κυλούσε ομαλά. Υπήρχε συχνή αλληλογραφία και όλα γίνονταν άψογα.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν διάφορα που έπαιξαν ρόλο να “χαλάσει” η δουλειά. Μπορεί από την πλευρά των Ιταλών να είδαν την τραγελαφική κατάσταση που υπάρχει και να έκαναν πίσω. Π.χ του συνεργάτη του Γκατούζο, του κ. Γκαετάνο του έγινε έξωση και κοιμήθηκε στο αμάξι! Και διάφορα άλλα περιστατικά.

Για τα χρέη έχω να πω ότι αυξήθηκαν τις τελευταίες μέρες και ίσως οι Ιταλοί επηρεάστηκαν από το ότι το νούμερο ήταν μεγαλύτερο. Δεν ήταν παραμύθι πάντως το ενδιαφέρον. Όλοι το πιστεύαμε αλλά δεν ξέρουμε τους λόγους που δεν έγινε το deal. Περιμένουμε να μιλήσει ο κ. Γκατούζο. Μας είχε ενημερώσει ότι δεν άντεχε και ότι θα έφευγε. Δεν έφυγε έτσι. Η ζωή συνεχίζεται και πάμε παρακάτω. Η ομάδα είναι στην εντατική. Τα χρέη της αυξάνονται.

Υπάρχουν οφειλές άμεσες και ληξιπρόθεσμες. Το θέμα είναι που πάμε τώρα. Δεν είναι λύση η Γ΄ εθνική. Πρέπει να προχωρήσει η ομάδα. Θα συνεχίσω τον αγώνα. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει. Χρειάζεται χρήματα άμεσα η ομάδα”.

Εν συνεχεία ο δικηγόρος που έφερε την πρόταση της “Royal Group Holdings” Αλέξανδρος Φουκαράκης μίλησε για το ενδιαφέρον της κατασκευαστικής εταιρείας με έδρα το Κατάρ λέγοντας: 

“Δεν είμαι εκπρόσωπος της εταιρίας. Δηλώνω παρών για το ενδιαφέρον και λόγω του δικηγορικού απορρήτου δεν μπορώ  να πω κάτι παραπάνω. Έφερα την πρόταση και περιμένω”.

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος διάβασε την επιστολή στην οποία γίνεται λόγος για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,5 εκ. ευρώ  και η οποία θα κατατεθεί σήμερα στο ΒΑΚ με την προϋπόθεση να κοστίσει η κάθε μετοχή 0,30 λεπτά. Παράλληλα, η Royal Group Holdings ζητάει να υπάρχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα προκειμένου η ομάδα να μην έχει πρόβλημα με τις μεταγραφές.

Η  ΓΣ δεν πήρε απόφαση γι’ αυτό το θέμα το οποίο θα το εξετάσει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ. Εγινε μια πρόταση από τον κ. Λεβεντάκη να υπάρξει 5μελής επιτροπή που θα ελέγξει την πρόταση της “Royal Group Holdings”.

Αντίθετα η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ εν κατακλείδι η απόφαση των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι ότι η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια και η μάχη δεν εγκαταλείπεται και θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν χρήματα άμεσα για να τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ