Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δείτε το νέο σπίτι του Μέσι στη Βαρκελώνη! (φωτό)

Είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια του αθλητισμού ενώ έχει βραβευτεί τέσσερις φορές με «Χρυσή Μπάλα», την ανώτατη ποδοσφαιρική διάκριση. Δεν είναι καθόλου περίεργο λοιπόν για τον Λιονέλ Μέσι να ζει -κυριολεκτικά- μέσα σε μία μπάλα!

Θεωρείται απίστευτο ταλέντο αλλά, από ό,τι φαίνεται, ο άσος Λίονελ Μέσι ζει και αναπνέει για να παίζει μπάλα. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το απίστευτο σπίτι που χτίζει λίγο έξω από τη Βαρκελώνη!

Παρά το γεγονός ότι μένει ήδη σε ένα διαμέρισμα 120 τ.μ. στη Βαρκελώνη, ο Μέσι πρόσφατα προσέλαβε τον γνωστό αρχιτέκτονα Λουίς ντε Γκαρίδο με στόχο να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του το οποίο έχει σχήμα μπάλας ποδοφαίρου.

Η σφαιρική κατοικία θα διαθέτει δύο ορόφους και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της κατασκευής της. Το ξεχωριστό και ιδιαίτερο σχήμα της συμπληρώνει η υπόλοιπη έκταση που την περιτριγυρίζει η οποία είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να θυμίζει γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τέλος, προκειμένου να δώσει το προσωπικό στίγμα του Μέσι στην κατοικία, ο αρχιτέκτονας της φρόντισε έτσι ώστε η κύρια είσοδος της κατοικίας μαζί με το κεντρικό κτήριο να σχηματίζουν τον αριθμο «10» τον τυχερό αριθμό του ποδοσφαιριστή ο οποίος άλλωστε κοσμεί και τη φανέλα του στην Μπαρτσελόνα και την Εθνική Αργεντινής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ