Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπ’ ατμόν ο Λουίς Ενρίκε – «Τελειώνει» ο Θουμπιθαρέτα

Απογοητευτική ήταν η Μπαρτσελόνα, καθώς γνώρισε την ήττα με… κάτω τα χέρια από την Ρεάσλ Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπάστιαν» (1-0).

Τα πυρά της συντριπτικής μερίδας του ισπανικού Τύπου συγκέντρωσε ο τεχνικός των Καταλανών Λουίς Ενρίκε, στον οποίο καταλογίζουν σημαντικές ευθύνες για το πρόσωπο που επέδειξαν οι «μπλαουγκράνα» απέναντι στους Βάσκους.

«Ο Λουίς Ενρίκε στοίχισε τους βαθμούς. Άφησε στον πάγκο Μέσι, Νεϊμάρ, Πικέ και Άλβες και η ομάδα ήταν μια καρικατούρα, ανίκανη να αντιδράσει μετά το αυτογκόλ του Άλμπα στο ξεκίνημα», γράφει η «Sport».

«Τι κρίμα! Η Μπαρτσελόνα έχασε μια χρυσή ευκαιρία να πλησιάσει τη Ρεάλ και συνέχισε με ήττα. Εξέπληξαν οι επιλογές του Λουίς Ενρίκε», αναφέρει η «El Mundo Deportivo».

Για… «αυτοκτονία» του Λουίς Ενρίκε στον Σαν Σεμπαστιάν κάνει λόγο η Marca, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η «As».

Άμοιρος ευθυνών, όμως, δεν είναι ούτε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα. Ο αθλητικός διευθυντής του καταλανικού συλλόγου βαθμολογείται… κάτω από τη βάση, όσον αφορά τις μεταγραφικές του επιλογές, ενώ θεωρείται υπαίτιος και για την τιμωρία της «Μπάρτσα» με απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί. Ο πρόεδρος ξέρει καλά το ρόλο μου, ήταν αντιπρόεδρος τότε. Είμαι έτοιμος να αποδεχτώ οποιαδήποτε απόφαση της διοίκησης», ήταν τα λόγια του Θουμπιθαρέτα, ο οποίος φαίνεται να… μετράει μέρες στο «Καμπ Νου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ