Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οργιο φημών για άμεσο διαζύγιο με Μίτσελ

Οργιάζουν οι φήμες ότι ο Μίτσελ βρίκσεται πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ώρες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο πιθανό είναι να λυθεί άμεσα η συνεργασία του Ισπανού με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και μάλιστα πως αν τελικά παρθεί αυτή η απόφαση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη τότε το διαζύγιο θα ανακοινωθεί σήμερα Δευτέρα ή το αργότερο αύριο Τρίτη.

Αν υπάρξει άμεση αλλαγή σκυτάλης οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν τίθεται θέμα πρόσληψης Έλληνα προπονητή. Ο διάδοχος του Μίτσελ θα είναι ξένος. Βέβαια, κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι έχει γίνει ήδη η σχετική προεργασία και έχει βρεθεί ο διάδοχός του. Εκτός κι αν αναλάβει προσωρινά ο Αντώνης Νικοπολίδης μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος, όπως, δηλαδή, είχε συμβεί με την περίπτωση Ζαρντίμ.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι πλέον η κατάσταση στην ομάδα είναι μη αναστρέψιμη επειδή ο Μίτσελ φαίνεται να έχει χάσει τον έλεγχο, ανεξάρτητα από τις μεταγραφικές κινήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα γίνουν ούτως ή άλλως.

Η εικόνα της ομάδας είναι κακή στα περισσότερα φετινά παιχνίδια και στον κόσμο δεν αρέσει καθόλου αυτό που βλέπει. Και σε αυτό θεωρείται υπεύθυνος και ο Ισπανός. Δεν είναι τυχαίο πως για πρώτη φορά αποδοκιμάστηκε χθες και ο Μίτσελ, στην αλλαγή του Μπενίτες με τον Ντοσεβί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ