Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τί παίζει με Αλμέιδα – ΑΕΚ

«Χοντρό» παιχνίδι παίζεται τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος αποτελεί τον μεγαλεπήβολο στόχο της «Ένωσης» για την επίθεση.

Ο Πορτογάλος φορ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» και δεν θα έλεγε όχι στο να εγκαταλείψει το Καμπιονάτο, αφού δεν περνάει και τις καλύτερες των ημερών του στην Τσεζένα.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «blasting news» έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο 30χρονος επιθετικός, που είναι δυσαρεστημένος στην Ιταλία, δεν αποκλείει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως η ομάδα δεν αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ της ομάδας καθώς υπάρχει προοπτική για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Θα είναι η ευκαιρία του Πορτογάλου να αγωνιστεί και πάλι σε υψηλό επίπεδο και, ενδεχομένως, να κληθεί και στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας».

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο ιταλικός σύλλογος έχει τοποθετήσει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 300.000 ευρώ στο συμβόλαιο του 30χρονου άσου, χρήματα διόλου αποτρεπτικά για τον «δικέφαλο αετό».

Πάντως, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Εσκισεχιρσπόρ, η οποία εμφανίζεται πρόθυμη να καλύψει τόσο τις απαιτήσεις του Ίβηρα στράικερ, όσο και εκείνες της ομάδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ