Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιτούδης: «Η Χίμκι μας δημιούργησε θέματα, αλλά η ομάδα είχε χαρακτήρα»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του στάθηκε στα προβλήματα που δημιούργησε η Χίμκι στην ΤΣΣΚΑ στην τρίτη περίοδο του αγώνα και μίλησε για τραυματίες παίκτες και μη.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Η ομάδα μου είχε χαρακτήρα και ομαδικό πνεύμα. Είχαμε το ματς υπό έλεγχο. Η τρίτη περίοδος μας κόστισε πολύ. Η ολική πίεση της Χίμκι μας δημιούργησε θέματα και κάναμε πολλά λάθη. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να περιορίσουμε τους μεγάλους ηγέτες τους. Θέλω να ευχαριστήσω τους 5.000 φίλους μας που ήρθαν στο “Universal Sports Hall”, δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα».

Για τους τραυματισμούς της ομάδας, υποστήριξε: «Ο Ντε Κολό ήρθε εδώ με τρομερό πονοκέφαλο, δεν είναι δικαιολογία, αλλά αλήθεια. Ο Βέστερμαν σημειώνει μεγάλη πρόοδο, δεν μπορώ να πω, όμως, ακριβώς πότε επιστρέφει. Ίσως σε δύο εβδομάδες να έχουμε κάτι συγκεκριμένο να πούμε. Έχουμε τον Χάντερ και τον Βορόντσεβιτς πίσω στην ομάδα».

Για τον χρόνο συμμετοχής του Φριντζόν, σχολίασε: «Νομίζω πως δεν είναι σημαντικό να μιλήσουμε για έναν παίκτη, αλλά για την ομάδα. Αυτό είναι πιο σημαντικό. Δεν είμαι εδώ για να ικανοποιήσω ανθρώπους, αλλά για να νικάω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ