Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Κατσουράνη κόντρα σε Καλλονή ο Ατρόμητος

Με τον Κώστα Κατσουράνη στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος την Καλλονή καθώς οι άνθρωποί του κατάφεραν και έβγαλαν το δελτίο του 35χρονου άσου και αυτός τέθηκε στην διάθεση του Σα Πίντο.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας του Περιστερίου έλαβαν το Σάββατο το πρωί την μπλε κάρτα του Κατσουράνη και αμέσως επιδόθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να εκδώσουν το δελτίο του παίκτη και αυτός να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Σα Πίντο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή και δεν αποκλείεται να του δώσει και χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Τσενάμο, Μπάλας, Φάμπιο, Εγκουέμ και Θεολόγου και ο τιμωρημένος Κοντοές.

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Καλλονή ανακοίνωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Δημούτσος, Γκαρσία, Κατσουράνης, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Τάτος, Ούμπιντες, Αγκουαζί.

Οι παίκτες που είναι εκτός αποστολής (Τσέναμο, Μπάλλας, Κοντοές, Φάμπιο, Εγκουέμ, Θεολόγου) θα προπονηθούν αύριο το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ