Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ουζουνίδης: “Σήμερα ήμασταν ομάδα”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και θεωρεί ότι η νίκη χάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.

Ο Ουζουνίδης είπε μετά το τέλος:

“Όταν κάνεις δέκα ευκαιρίες και δεν πετυχαίνεις γκολ και ο αντίπαλος με δυο βάζει ένα γκολ ενώ εμείς είχαμε τη μπάλα τι να πεις. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που δείξαμε στο σημερινό παιχνίδι. Με το αποψινό γκρουπ πιστεύω θα τα πάμε καλύτερα στο μέλλον”.

 

Για τη χρησιμοποίηση του Κουντουριώτη είπε: 

“Θα ήταν καλύτερα για εμάς να τα βάζαμε σε ένα γκρουπ καλό που θα είχε ρυθμό. Είναι δύσκολο και για αυτά τα νέα παιδιά. Αλλά έχουν ταλέντο και μπορούν να σταθούν. Το πως θα εξαρτηθεί η επόμενη χρονιά θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Ποιοι θα φύγουν, ποιους παίκτες θα πάρουμε. Αλλά θέλω να σταθώ στην εικόνα της ομάδας. Σήμερα ήμασταν ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ