Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπουχαλάκης: «Μέρα με τη μέρα καλύτεροι»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον Πλατανιά, υποστηρίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαροί, ώστε να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα στους Κρητικούς και να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός μέσος στο Novasports:

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν στον Ολυμπιακό: «Πάντα οι προσδοκίες μεγαλώνουν. Μέρα με τη μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, πόσο μάλλον στον Ολυμπιακό που πρέπει να δείχνεις ότι είσαι σταθερός στην απόδοση και παράλληλα βελτιώνεσαι. Ξεκουραστήκαμε αυτές τις μέρες και από την Κυριακή μπαίνουμε στη μάχη».

Για το αν είναι η ομάδα έτοιμοι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Champions League: «Σίγουρα. Αυτό το δουλεύουμε από το καλοκαίρι. Δεν νομίζω ότι με μία εβδομάδα διακοπή να αλλάξει κάτι. Δουλεύουμε με στόχο από την Κυριακή και στη συνέχεια να έχουμε καλά αποτελέσματα»

Για την εικόνα που έχει για τον Πλατανιά: «Είναι μία συμπαγής ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει ως στόχο την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Δουλεύει κάθε ομάδα και είναι σοβαρή ομάδα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί, δείχνοντας από το πρώτο λεπτό ότι είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε».

Για τον κόσμο: «Είναι μία ευκαιρία από τη στιγμή που είναι κλειστά τα σχολεία και είναι νωρίς το παιχνίδι να έρθει ο γονιός με το παιδί για να διασκεδάσουν. Από εκεί και πέρα, εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να απολαύσει το θέαμα ο κάθε φίλαθλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ