Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα ήττα για την Μπαρτσελόνα

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος της Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα. 

Πιο συγκεκριμένα οι Καταλανοί ηττήθηκαν εντός έδρας από την Γκραν Κανάρια με 77-88 και πλέον βλέπουν την Ρεάλ Μαδρίτης και την πρώτη θέση της βαθμολογίας να… ξεμακραίνουν επικίνδυνα.

Παράλληλα, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Σίτο Αλόνσο, από την οποία διασώθηκε μόνο ο Τομά Ερτέλ ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 24 πόντοι και 6 ασίστ. Από την πλευρά των νικητών εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μπάλβιν και Μπάεζ έχοντας αμφότεροι από 20 πόντους. 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχώρισε η νίκη της Μπιλμπάο επί της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Champions League, Εστουδιάντες με 87-77. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βάσκους ο Τοντόροβιτς,ο οποίος είχε 19 πόντους και 6 ριμπάουντ Για τους «φοιτητές» πολύ καλή εμφάνισε πραγματοποίησε για ακόμα μία φορά ο Λάντεσμπεργκ, ωστόσο οι 23 πόντοι που σημείωσε δεν στάθηκαν αρκετοί για να χαρίσουν κάτι περισσότερο στην ομάδα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ