Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηταν θέμα αστοχίας…

Στις πολλές βολές που χάθηκαν από τους παίκτες του, αλλά και στην κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Χουάν Πλάθα μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακός.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε: «Η αίσθηση που είχα από τον πάγκο για τον αγώνα ήταν πως θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε. Είχαμε πολλά σουτ υπό καλές προϋποθέσεις, αλλά είχαμε πολύ άσχημα ποσοστά. Επίσης χάσαμε πολλές βολές κι αυτό έπαιξε το ρόλο του. Όμως δεν μπορώ να καταλογίσω κάτι στους παίκτες μου και δεν είχα κάτι να τους πω στα αποδυτήρια, καθώς ήταν εξουθενωμένοι.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και σε κάθε λάθος που κάνεις σε τιμωρεί, με κάθε τρόπο. Ο Μάρκοβιτς θα μπορούσε να περιορίσει τη δράση του Σπανούλη, αλλά δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Όμως δεν ψάχνω δικαιολογίες. Το γεγονός ότι και οι άλλες ομάδες που έπαιξαν στην έδρα τους έχασαν στην πρεμιέρα αφήνει πιο ανοιχτό τον όμιλο».

Στην άμυνα του Ολυμπιακού που δεν επέτρεψε στη Μάλαγα να κάνει το παιχνίδι της αναφέρθηκε ο Κώστας Βασιλειάδης μετά από το τέλος της αναμέτρησης στην πρεμιέρα του Top16.

Ο διεθνής γκαρντ είπε χαρακτηριστικά πως: «Ο Ολυμπιακός μας κράτησε στους 61 πόντους, εμείς αμυντικά παίξαμε σούπερ, κρατήσαμε στους 69 πόντους τον Ολυμπιακό, κάναμε μόνο 6 λάθη, αλλά δεν βάλαμε τα ελεύθερα σουτ και έτσι ηττηθήκαμε.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε τη νίκη και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Τώρα εμείς κοιτάζουμε το επόμενο ματς στην ισπανική λίγκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ