Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Είναι εύκολο να παίζεις με τον Σπανούλη. Είναι σπουδαίος συμπαίκτης και άνθρωπος”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη ο Οθέλο Χάντερ, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό που ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη στο Top 16.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στην επικράτησή μας επί του Παναθηναϊκού και είναι σπουδαία υπόθεση να αρχίζεις στο Top 16 με μία νίκη εκτός έδρας» δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ, ενώ αναφερόμενος στον Σπανούλη, εξήγησε: «Είναι εύκολο να παίζεις με τον Σπανούλη. Είναι σπουδαίος συμπαίκτης και άνθρωπος».

Την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη εξήρε ο Κώστας Σλούκας, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι ερυθρόλευκοι.

«Ήταν πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη, είναι απλώς η πρώτη νίκη στο Top 16. Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Ελέγχαμε το παιχνίδι, σούταραν πολλές βολές» δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού, καταλήγοντας: «Πετύχαμε τον στόχο να τους περιορίσουμε, το παιχνίδι ήρθε στα χέρια μας, όπως το περιμέναμε και το είχαμε σχεδιάσει. Ήταν πάρα πολύ καλός ο Βασίλης, όλες οι άμυνες ήταν προσαρμοσμένες πάνω του, μοίρασε ασίστ και βάλαμε μεγάλα σουτ».

Στην άμυνα και στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ματ Λοτζέσκι μετά τη νίκη επί της Μάλαγα στην πρεμιέρα των ερυθρόλευκων στο Top 16.

«Ήταν για μας μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που είναι πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η άμυνα και τα μεγάλα σουτ έκαναν τη διαφορά. Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποια άστοχα σουτ, αλλά μέσα από την άμυνά μας πήραμε το προβάδισμα» εξήγησε ο φόργουορντ των Πειραιωτών, προσθέτοντας: «Ο Χάντερ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και μας βοήθησε πολύ με τους πόντους του και τα επιθετικά ριμπάουντ. Ξέρουμε πως στο Top 16 κάθε ματς, εντός ή εκτός έδρας, θα είναι μεγάλη μάχη. Έχουμε όμως την εμπειρία από την περσινή σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ