Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Χρυσάφι» για το αντίο του Τζέραρντ

Σε απίστευτα ύψη εκτοξεύτηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για το τελευταίο εφετινό εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση από το σωματείο και τον Στίβεν Τζέραρντ της απόφασης του να χωρίσουν οι δρόμοι τους το προσεχές καλοκαίρι  μετά από σχεδόν 17χρονη καριέρα με τη φανέλα της.

Η αναμέτρηση των «κόκκινων» με την Κρίσταλ Πάλας είναι προγραμματισμένη να φιλοξενηθεί στο «Άνφιλντ» στις 16 Μαΐου και αυτό θα είναι το τελευταίο εφετινό ματς των «κόκκινων» μπροστά στο κοινό τους, ενώ το κύκνειο άσμα του από το 2003 κάπτεν της Λίβερπουλ με τη φανέλα της ίσως έρθει είτε στις 27 του ίδιου μήνα, αν η ομάδα του φθάσει ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, είτε τρεις ημέρες μετά αν προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ ήδη ξεκίνησαν τις προσπάθειες να είναι εκεί για να αποχαιρετήσουν τον κορυφαίο παίκτη του συλλόγου την τελευταία 20ετία.

Με διαδικτυακό τόπο να διαφημίζει ότι διαθέτει εισιτήρια πίσω από τις εστίες του γηπέδου για το παιχνίδι με την Πάλας έναντι 617.5 (!!) στερλινών.

Πράγμα που σημαίνει με τις φυσιολογικές τιμές των μαγικών χαρτιών στις εξέδρες του Κοπ και του Άνφιλντ Ρόουντ να  ξεκινούν από  39 και 43 στερλίνες αντίστοιχα ότι το κόστος τους για το ιστορικό ματς με την Κρύσταλ Πάλας θα εκτοξευτεί σε άνευ προηγουμένου ύψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ