Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Εβερτον, Σεβίλλη και Ολυμπιακός για Σαντόμ”

Είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχόλησε τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και σύμφωνα με τον ξένο Τύπο οι Πειραιώτες εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του. Ο λόγος για τον Κλεμάν Σαντόμ, ο οποίος ανήκει στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Γαλλία και την Αγγλία, ο Σαντόμ, ο οποίος έχει πάρει λίγες ευκαιρίες από τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο, συνεχίζοντας την καριέρα του σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

 Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του είναι η Έβερτον, αλλά όπως επισημένεται στα ρεπορτάζ τόσο η Σεβίλλη, όσο και ο Ολυμπιακός θέλουν τον Γάλλο κεντρικό μέσο και μέσα στον Γενάρη θα επιδιώξουν να τον δελεάσουν ώστε να αποσπάσουν την συγκατάθεσή του.

Ο 28χρονος μέσος την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Τουλούζ (28 συμμετοχές, 2 γκολ, 5 ασίστ). Έχει αγωνιστεί μια φορά με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετράει 11 συμμετοχές στα παιχνίδια της Παρί.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως δεν έχει μέλλον στους πρωτευουσιάνους. Ετσι, ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η Παρί δεν λέει όχι στην παραχώρησή του από τον Ιανουάριο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ