Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπαρτζώκας: «Πολύ πιθανό να έσπασε το χέρι του ο Ρόμπινσον»

Μεγάλη αγωνία και αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της Χίμκι, καθώς όπως παραδέχτηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο Τόμας Ρόμπινσον ενδέχεται να έχει σπάσει το χέρι του.

Η ρωσική ομάδα ηττήθηκε με 71-67 από την Φενερμπαχτσέ, παράλληλα όμως είναι ορατός ο κίνδυνος να χάσει με τραυματισμό και τον Τόμας Ρόμπινσον, σύμφωνα με όσα τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Είναι πολύ πιθανό να έχει χτυπήσει να έχει σπάσει το χέρι του. Με την δική του απουσία και αυτές των υπολοίπων παικτών θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

«Ήταν ένα πολύ έντονο ματς. Είχαμε την ευκαιρία να τιμωρήσουμε την Φενερμπαχτσέ στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού. Είναι δύσκολο να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο. Συγχαρητήρια στην Φενέρ, αλλά κι εμείς αξίζαμε να είμαστε εδώ» κατέληξε σχετικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ