Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Μαουρίτσιο- Εκτός με ίωση ο Κάτσε

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο ευτυχής πατέρας Μαουρίτσιο επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την χθεσινή απουσία του, ενώ ο Έργκους Κάτσε απουσίαζε καθώς έχει προσβληθεί από ίωση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

“Τα μανίκια έχουν σηκωθεί και άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου έχουν πιάσει δουλειά ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη την Κυριακή (26.11, 15:00).

Tο πρόγραμμα της Πέμπτης (23.11) περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, η οποία ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και το pressing, μέσα από πληθώρα ασκήσεων.

Οι Μαρίν Λέοβατς και Μαουρίσιο συμμετείχαν κανονικά, ενώ ο Εργκούς Κάτσε δεν έδωσε το παρών λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ο Ντόριαν Λεβέκ γυμνάστηκε ατομικά, ακολουθώντας πρόγραμμα με μπάλα.

Την Παρασκευή (24.11) οι παίκτες του Δικεφάλου θα προπονηθούν στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία”.

Σ.ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ