Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ταχτσίδης: «Ήρθαμε για να τα δώσουμε όλα»

O Παναγιώτης Ταχτσίδης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Σπόρτινγκ και είπε :

– Για τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος η νίκη. Τι στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα σου, απέναντι στην Σπόρτινγκ;

“Όπως ξέρετε είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα. Πάθος και θέληση χρειάζεται και αυτό που μας έχει προετοιμάσει ο προπονητής. Ευκαιρία να τα δώσουμε όλα”.

– Στην Πορτογαλία υπάρχει μία αίσθηση ότι η Σπόρτινγκ είναι το φαβορί. Εσείς έχοντας μιλήσει στα αποδυτήρια, νιώθετε αουτσάιντερ;

“Και με την Μπαρτσελόνα μας είχαν αουτσάιντερ, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Δεν έχει σημασία ποιος είναι αουτσάιντερ ή όχι. Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα, από εκεί και πέρα πιστεύουμε στις δυνατότητές μας για να πάρουμε τη νίκη”.

– Πού θεωρείς ότι μπορεί να κριθεί το αυριανό ματς; Πού πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να χτυπήσει την Σπόρτινγκ;

“Πρέπει να την κυνηγήσουμε στη δύναμη και το πάθος και να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες. Αν τα καταφέρουμε αυτά, θα κερδίσουμε τον αγώνα”.

– Είναι από τα παιχνίδια που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, είναι κλειδί το να πετύχει ο Ολυμπιακός πρώτος γκολ;

“Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο όποιος και να προηγηθεί και να μην προηγηθεί, ο αγώνας διαρκεί 90 λεπτά, στο τέλος θα καταλάβεις αν ήταν κρίσιμο το 1-0 ή όχι. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να πάρεις αυτό που πρέπει. Όταν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής, τότε καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει”.

– Στο προηγούμενο ματς σταματήσατε την Μπαρτσελόνα. Αυτό το αποτέλεσμα και η προσπάθεια που έχετε κάνει σάς έχει δώσει την ώθηση για να πάρετε το διπλό εδώ;

“Έτσι ακριβώς είναι. Στο ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει οι κανονισμοί. Όταν δίνεις το 110% των δυνατοτήτων σου, μπορείς να σταματήσεις τον κάθε αντίπαλο”.

– Αυτό το παιχνίδι το βλέπετε σαν τελικό;

“Έχουμε έρθει για να τα δώσουμε όλα. Είναι σαν τελικός. Ήρθαμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ