Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Γκλάντμπαχ ”βύθισε” τη Χέρτα

Η Γκλάντμπαχ πήρε σπουδαίο διπλό με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Ράφαελ, επί της Χέρτα με 2-4 στο Βερολίνο και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας στη Μπουντεσλίγκα (τη στιγμή που η Χέρτα είναι στη 14η).

Στο 5′ άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι με ωραίο σουτ του Λαρς Στιντλ μέσα από την περιοχή και δεν σταμάτησε εκεί, αφού στα επόμενα 15 λεπτά, πέτυχε άλλα δύο τέρματα με ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι του Τόργκαν Αζάρ στο 14′  και με  “κεραυνό” του Ράφαελ έξω από την περιοχή. 

Στο 28 λεπτό η Χέρτα μείωσε σε 1-3 με σουτ του Ιμπίσεβιτς, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πολ Νταρντάι ήταν καλύτερη και μετουσίωσε τις ευκαιρίες της σε γκολ στο 71′ με τον 23χρονο Γερμανό μέσο, Μίτσελ Βάιζερ, ο οποίος με δυνατό σουτ μείωσε το σκορ σε 2-3.

Η Γκλάντμπαχ μετά τα δύο τέρματα που δέχτηκε προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 77 λεπτό, αφού ο Χέρμαν έβγαλε τον Ράφαελ απέναντι από τον Ρούνε Γιαρστάιν και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 2-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ