Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η παγίδα για τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη..

Δύο μεγάλα ζητήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Τάκης Λεμονής ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, το προσεχές Σάββατο,στη Νέα Σμύρνη.

Το ένα είναι η απουσία των Ελλήνων διεθνών με την Εθνική ομάδα οι οποίοι θα επιστρέψουν αύριο και θα προπονηθούν με την ομάδα την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Το δεύτερο είναι  ένα θέμα που έχει εντοπίσει ο 57χρονος προπονητής από την μέρα που ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους» και αφορά στο ζήτημα της νοοτροπίας ορισμένων παικτών.

Ο στόχος του Λεμονή είναι να κάνει τους παίκτες του να ξεχάσουν ότι ο Ολυμπιακός παίζει την επόμενη εβδομάδα για το Champions League με την Μπαρτσελόνα…

Κι αυτό γιατί αν το μυαλό τους είναι στην…Βαρκελώνη, τότε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο απ΄ότι είναι για τον Ολυμπιακό!

Στο προηγούμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα παραμονές του Champions League με την Γιουβέντους, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παίξει με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Γι αυτό το λόγο απ΄ ότι φαίνεται η μεγαλύτερη “παγίδα” των Πειραιωτών στη Νέα Σμύρνη λοιπόν, είναι η… Μπαρτσελόνα και γι’ αυτό το λόγο ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις από χθες , ώστε να επικεντρωθούν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ