Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντσελότι: «Έφυγα από την Μπάγερν λόγω των παικτών»

Στη σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στους λόγους της λύσης της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 και σε εκείνους της απομάκρυνσής του από την Μπάγερν πριν από δέκα μέρες, αναφέρθηκε ο Κάρλο Αντσελότι.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός αστειεύτηκε λέγοντας ότι στη Ρεάλ είχε ενοχλήσει η στενή σχέση του με τους ποδοσφαιριστές, ενώ στην Μπάγερν έφταιξε η σύγκρουσή του μαζί τους.

«Δεν θα ήμουν εδώ για να παραλάβω αυτό το βραβείο, αν η Μπάγερν δεν μου έδινε πρόωρες διακοπές», σχολίασε ο Αντσελότι παραλαμβάνοντας τιμητική διάκριση για το βιβλίο του «Il Leader Calmo» («Ο Ήρεμος Ηγέτης») και πρόσθεσε:
 
«Δεν ξέρω πλέον αν είναι σωστός ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζω τη δουλειά μου είναι σωστός. Όταν έφυγα από τη Ρεάλ, μου είπαν ότι ήμουν υπερβολικά κοντά στους παίκτες. Τώρα, η Μπάγερν με απέλυσε, επειδή είπαν ότι είχα κακή σχέση με τους παίκτες. Εμένα μου αρέσει απλώς να συνδέομαι με τους ανθρώπους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ