Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σαούλ: «Η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα θα πιέσει τον Γκριεζμάν»

Η επιστροφή του Ντίεγκο Κόστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα πιέσει τους επιθετικούς της και κυρίως τον Αντουάν Γκριεζμάν, σύμφωνα με όσα είπε ο Σαούλ Νίγκεθ. 

«Η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα θα κάνει καλό σε όλους. Σίγουρα θα πιέσει τους επιθετικούς μας και κυρίως τον Γκριεζμάν», ανέφερε ο 22χρονος μέσος. 

Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός έχει ξεκινήσει μέτρια την χρονιά καθώς σε 5 συμμετοχές έχει σημειώσει 2 τέρματα. 

Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του ο διεθνής Ισπανός, συμπλήρωσε: «Αν υπογράφεις μέχρι το 2026, σημαίνει ότι το θες. Μπορώ ακόμα να γίνω καλύτερος και θα δώσω τα πάντα για να το κάνω. Το κλαμπ αναπτύσσεται και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είναι σαν οικογένεια. Και έχω τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, φίλους, ένα σύντροφο που μου δίνει τρομερή σταθερότητα. Έχω τα πάντα στην ζωή μου τώρα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ