Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Ουζουνίδης «ψάχνει» εδώ και μέρες τον Αλαφούζο – Γιατί ο τελευταίος ματαίωσε το ραντεβού τους

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, μετά από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ξεκαθάρισε πως οι διοικούντες θα πρέπει να τοποθετηθούν για την κατάσταση της ομάδας.

Εξάλλου ο ίδιος θα επιδιώξει (για ακόμη μια φορά) να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να του ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο καιρό που ο Ουζουνίδης επιδιώκει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Εβρίτης τεχνικός επιδίωξε συνάντηση με τον Αλαφούζο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο το ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες “πάγωσε” ο Mr Σκάι, με αφορμή την επικείμενη δημόσια τοποθέτηση του, η οποία ήρθε μια μέρα αργότερα.

Στην οποία βέβαια όχι μόνο δεν ξεκαθάρισε το ποια θα είναι η επόμενη μέρα, αλλά μπέρδεψε τους πάντες!

Βέβαια η συνάντηση των δύο πλευρών είναι μονόδρομος, βάση και των όσων είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην χθεσινή συνέντευξη τύπου:

“Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση αυτή. Αυτή η αβεβαιότητα είναι λογικό σε επαγγελματίες να επηρεάζει. Πρέπει κάποιοι να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει στην ομάδα. Οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Πρέπει σύντομα να γίνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Δεν είναι εύκολο. Το μυαλό μας πρέπει να είναι εδώ”

Ηλ. Λιβάνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ