Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γυρίζει με Γιουβέντους ο Μποτία

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Αλμπέρτο Μποτία για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τον τραυματισμό του  στις αρχές Ιουλίου που του στέρησε τη δυνατότητα να παίξει στα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα.

Από ιατρικής απόψης ο Ισπανός αμυντικός είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση καθώς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Αυτό που προέχει τώρα είναι η ένταξή του στην ομάδα μέσα από τους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στους οποίους έχει μπει τις τελευταίες μέρες.

Δύσκολα θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όμως, αν δεν προλάβει το ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» για το πρωτάθλημα, η εκτίμηση είναι ότι ο Μποτία θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Champions League με την Γιουβέντους στο Τορίνο την επόμενη Τετάρτη.

Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έπαιξε ο Μποτία ήταν την περσινή σεζόν με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, δηλαδή πριν από πέντε μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ