Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίντεο: Τέσσερα και ρεκόρ ο Μέσι, 6-1 διέλυσε την Εϊμπάρ η Μπάρτσα

H Mπαρτσελόνα του Βαλβέρδε τρέχει με τέρμα τα γκάζια στην Primera και διέλυσε με 6-1 την Εϊμπάρ στο Καμπ Νου για το 5/5 με τέσσερα γκολ του Μέσι!

Μάλιστα με αυτά τα τέσσερα γκολ ο Μέσι έφτασε τα 301 στο Καμπ Νου, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλος παίκτης στην ιστορία της Μπαρτσελόνα!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League χρειάστηκε 20 λεπτά για να ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Μέσι και 7 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου έκανε το 2-0 με τον Παουλίνιο.

Στην επανάληψη η Μπάρτσα μπήκε φορτσάτη για το 3-0 με τον Σουάρες στο 53΄ και η Εϊμπάρ έκανε το… λάθος να μειώσει σε 3-1 στο 57΄ με τον Ένριχ.

Σε εκείνο το σημείο η Μπαρτσελόνα πάτησε στο τέρμα το γκάζι και με τρία γκολ του Μέσι μέσα στε 28 λεπτά (59΄, 62΄, 87΄) οι «μπλαουγκράνα» έκαναν το τελικό 6-1… κρύβοντας την μπάλα.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει δίχως απώλειες μετά από 5 αγωνιστικές στην Primera και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +5 από την 2η Σεβίλλη, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

ba-ei_954654 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ